A fost lansat apelul de propuneri pentru Moldova Innovation Challenge Scheme (MICS): Promovarea antreprenoriatului social

18 octombrie, Chișinău – În cadrul proiectului “Dezvoltarea afacerilor inovatoare pentru o creștere economică durabilă la nivel local”, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Norvegiei, și implementat de Ministerul Economiei în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite Pentru Dezvoltare (PNUD), a fost lansat apelul de propuneri pentru  Moldova Innovation Challenge Scheme (MICS): Promovarea antreprenoriatului social.

Toate persoanele juridice, înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova și organizațiile eligibile interesate, sunt încurajate să-și prezinte conceputul propunerii în cadrul apelului sus-menționat. Procesul de aplicare este organizat în două etape: (a) aplicarea cu un concept și (b) aplicarea cu un proiect plin. În conformitate cu acest apel, IMM-urile din Moldova și ONG-urile sunt invitate să se aplice DOAR cu note conceptuale.

Cererea trebuie să fie efectuate exclusiv online pe platforma www.inobiz.md/financial-support/social, care este disponibil în limbile engleză, română și rusă.

Termenul limită de aplicare este 24 octombrie 2016, ora 10:00 Chișinău. Doar candidații pre-selectați vor fi invitați să se participe cu aplicații complete.

Pentru informații suplimentare solicitanții pot apela la Dumitru Vasilescu, Manager de proiect, -dumitru.vasilescu@undp.org.