Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor demarează o nouă rundă de informare a consumatorilor dedicată Zilei Internaţionale a Copilului

Agenţia pentru Protecția Consumatorilor (APC) anunță că în perioada 29 mai 2014-30 mai 2014, va desfăşura vizite de consultanţă pentru consumatori şi agenţii economici, în centrele comerciale şi centrele de agreement pentru copii din ţară.

Specialiștii APC vor merge în centrele comerciale şi centrele de agreement pentru copii din municipiul Chişinău, Bălţi şi Cahul, unde vor fi la dispoziţia consumatorilor şi agenţilor economici, oferind consiliere gratuită despre siguranţa produselor și serviciilor destinate copiilor, în special a jucăriilor, cât şi despre siguranţa terenurilor de joacă din incinta spaţiilor de joacă.

Totodată, aceștia vor informa agenții economici asupra prevederilor actelor normative şi legislative ce ţin de protecţia drepturilor consumatorilor. 

Pentru detalii privind graficul desfăşurării vizitelor de consultanță accesați site-ul APC: www.consumator.gov.md, sau telefonați la nr 022 501 926.