Angajații din serviciul public și-au unit forțele la a XIV-a Spartachiadă sportivă organizată de Asociația Sindicatelor Teritoriale Chișinău (VIDEO)

29 mai, Chișinău – Funcționarii publici au participat la competiții sportive în cadrul Spartachiadei 2017, ediția a XIV–a, a angajaților din serviciul public din municipiul Chișinău, în perioada 26-28 mai, desfășurată la Vadul lui Vodă, la tabăra de copii ”Camping”.

Aceste acțiuni se desfășoară în fiecare an la inițiativa Asociației Sindicatelor Teritoriale Chișinău. La Spartachiadă au participat mai mulți funcționari publici din Ministere, Servicii, Agenții, Instituții publice care și-au consolidat forțele pentru fortificare și recuperarea capacităților de muncă într-un format energic, activ și sportiv.

Echipa ministerul Economiei a câștigat cele mai multe cupe, medalii și diplome clasându-se pe locul I după numărul de premii din cele 16 instituții publice participante. Pe locul II s-a clasat Serviciul Fiscal de Stat, iar pe locul III Biroul Național de Statistică și Direcția generală pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova. În acest context menționăm că, echipa ministerului Economiei a ocupat locul I la categoria volei bărbați, locul I la fotbal, locul II la jocul în șahmate, locul II la jocul de dame. De asemenea, la categoria volei fete locul III din grupa 3 și locul II la tenis în grupa IV.

Ministrul Economiei, Octavian Calmîc, a mulțumit întregii echipe participante la Spartachiada a XIV-a, precum și  doamnei Ludmila Timbaliuc, Președinta Comitetului Sindical al ministerului Economiei, pentru rezultate deosebit de remarcabile.  ” Prin voința depusă și spiritul de echipă ați câștigat nu doar cupe și diplome, dar ați depășit propriile limite și v-ați creat emoții pozitive și file frumoase în albumul personal. Vă așteptăm la birouri la fel de energici și creativi”, a transmis ministrul Economiei.

Maria Harbur, președinta Asociației Sindicatelor Teritoriale Chișinău a Federației SINDASAP a menționat ca aceste activități extra curriculare desfășurate în cadrul Spartachiadelor sportive în fiecare an consolidează echipa funcționarilor publici și facilitează o mai bună interacțiune între funcționarii instituțiilor publice.

Ludmila Timbaliuc, Președinta Comitetului Sindical al ministerului Economiei întrebată cum organizează echipa ministerului care este învingătoare de fiecare dată, a menționat că buna dispoziție și  ieșirile colective în orele libere asigură ca angajații să se manifeste nu doar intelectual în munca prodigioasă de zi cu zi, dar consolidează echipă și formează o unitatea colectivă prietenoasă.

Serviciul comunicare și relații publice al Ministerului Economiei

Imagini: