Anunț privind inițierea procesului de elaborare a proiectului Hotărîrii Guvernului cu privire la aprobarea proiectul de lege privind modificarea și completarea unor acte normative

Ministerul Economiei și Infrastructurii anunță inițierea elaborării proiectului Hotărîrii Guvernului cu privire la aprobarea proiectul de lege privind modificarea și completarea unor acte normative.

Scopul proiectului menționat constă în implementarea recomandărilor Cărții Albe pentru reforma cadrului normativ-regulatoriu al industriei turismului din Republica Moldova (în continuare – Cartea Albă).

Cartea Albă reprezintă un studiu amplu al cadrului normativ în domeniul turismului din Republica Moldova, în analiză comparativă cu țările din regiune, cu prezentarea experienței internaționale pe diferite aspecte de reglementare. Cartea Albă poate fi accesată aici.

Obiectivul de bază al acesteia este elaborarea soluțiilor optime pentru reglementarea sectorului turismului, bazate pe evaluarea situației curente, analiza impactului de reglementare și aplicarea bunelor practici internaționale.

Recomandările părților interesate, cu privire la elaborarea proiectului menționat, pot fi expediate în adresa Ministerului Economiei și Infrastructurii, Direcția politici economice și mediul de afaceri, Secția reglementarea mediului de afaceri și IMM.

Persoana responsabilă: Victor Ciobanu, Consultant superior

Tel. 022 250-646
E-mail:  victor.ciobanu@mei.gov.md

Termen de prezentare a propunerilor – 01 august 2018