Anunț privind inițierea procesului de elaborare a proiectului hotărîrii Guvernului privind modificarea Hotărîrii Guvernului nr. 1470/2001 cu privire la introducerea contractului turistic, voucherului turistic şi a fişei de evidenţă statistică a circul

Ministerul Economiei și Infrastructurii anunță inițierea procesului de elaborare a proiectului hotărîrii Guvernului privind modificarea Hotărîrii Guvernului nr. 1470/2001 cu privire la introducerea  contractului turistic, voucherului turistic şi a fişei de evidenţă statistică a circulaţiei turiştilor la frontiera Republicii Moldova.

Scopul proiectului menționat este de a aduce în concordanță actele normative ale Guvernului ce reglementează modul de utilizare a contractului turistic și a voucherului turistic cu amendamentele operate prin Legea nr. 109/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 352/2006 cu privire la organizarea şi desfăşurarea activității turistice în Republica Moldova.

Recomandările părților interesate, cu privire la elaborarea proiectului menționat, pot fi expediate în adresa Ministerului Economiei și Infrastructurii, Direcția politici economice și mediul de afaceri, Secția reglementarea mediului de afaceri și IMM.

Persoana responsabilă: Victor Ciobanu, Consultant principal,

Tel. 022 250-646
E-mail:  victor.ciobanu@mei.gov.md

Termen de prezentare a propunerilor – 14 septembrie 2018