AVIZ DE PRESĂ: Conferință de presă, cu tematica „ODIMM–pilon al ecosistemului antreprenorial din Republica Moldova”, eveniment organizat cu ocazia jubileului de 10 ani de la crearea organizației, 17 mai, 2017, la ora 11.00, Palatului Republicii

16 mai, Chișinău – Ministerul Economiei al Republicii Moldova invită mass media la Conferința de presă,  cu tematica „ODIMM–pilon al ecosistemului antreprenorial din Republica Moldova”, eveniment organizat cu ocazia jubileului de 10 ani de la crearea organizației, miercuri, 17 mai, 2017, la ora 11.00, care se va desfășura în incinta Palatului Republicii, et. 2, str. Maria Cebotari 16.

La conferință vor participa: Viceprim-ministru, Octavian Calmîc, ministru al Economiei; Iulia Iabanji, Director general ODIMM; E.S. Pirkka Tapiola, Șef al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova; Alexander Kremer, Manager de țară pentru Moldova, Banca Mondială.

Conferința de presă este organizată în contextul Conferinței Naționale – „ODIMM – pilon al ecosistemului antreprenorial din Republica Moldova”, de către Ministerul Economiei de comun cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Conferința de presă va finaliza cu un eveniment cu ocazia jubileului de 10 ani de la crearea organizației, unde vor fi prezentate rezultatele obținute de către ODIMM pe parcursului întregii perioade de activitate, impactul celor mai de succes proiecte și programe naționale și internaționale asupra economiei naționale și rolul ODIMM în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din Republica Moldova.

ODIMM a fost creată pe 17 mai 2007 de către Ministerul Economiei al Republicii Moldova ca și organizație publică, non-profit, la autogestiune. Printre cele mai importante programe naționale, gestionate de ODIMM sunt Programul de Atragere a Remitențelor în Economie, PARE 1+1, Programul de Reabilitare Economică a Tinerilor PNAET, Programul de instruiri „Gestiunea Eficientă a Afacerilor – GEA”, Fondul de Garantare a Creditelor -FGC, etc. Beneficiari ai programelor, gestionate de ODIMM sunt peste 100000 de persoane.

 Pentru detalii, Dina Boțan, tel. 068144556