Aviz de presă// ”Moldova Business Week 2017” va găzdui Conferința internațională a IMM-urilor

5 octombrie, Chișinău – Reprezentanții instituțiilor de presă sunt invitați vineri, 6 octombrie 2017, la Conferința internațională a IMM-urilor. Eveniment va avea loc în cadrul ”Moldova Business Week 2017”, în incinta Radisson Blu Leogrand Convention Center, cu începere de la ora 10:00.

La deschiderea evenimentului va participa Octavian Calmîc, Viceprim-ministru, ministru al Economiei și Infrastructurii și Peter Michalko, șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.

Programul evenimentului va include discuții despre competitivitatea Republicii Moldova, potențialul antreprenoriatului local, instrumentele de suport pentru IMM-uri la nivel regional ș.a. În ultima zi a săptămânii de afaceri va fi organizată ceremonia de premiere a învingătorilor concursurilor naționale ”Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” și ”IMM – Model de Responsabilitate Socială”.

”Moldova Business Week 2017” se va încheia la ora 13:25 cu participarea comună a Prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, și Prim-ministrului Ucrainei, Volodimir Groisman.

Mai multe informații despre agenda Conferinței internaționale a IMM-urilor pot fi accesate pe – http://mbw.md/