Echipa Ministerului Economiei și Infrastructurii, în dialog cu locuitorii din raionul Căușeni

Echipa Ministerului Economiei și Infrastructurii a fost astăzi în vizită de lucru în raionul Căușeni, împreună cu membrii Cabinetului de miniștri.

În cadrul ședinței comune cu cetățenii, primarii localităților din raionul Căușeni și reprezentanții autorităților publice locale, ministrul Chiril Gaburici și secretarii de stat din cadrul Ministerului au răspuns la întrebările ce țin de  infrastructura drumurilor, asigurarea cu energie electrică, transport, dezvoltarea businessului mic și mijlociu, precum și crearea locurilor noi de muncă.

După discuțiile membrilor Cabinetului de miniștri cu cetățenii și autoritățile publice locale din raionul Căușeni, secretarii de stat ai Ministerului Economiei și Infrastructurii și-au continuat vizita de lucru în localitățile Ursoaia, Grigorievca, Tănătari și Chircăiești. Principalele subiecte discutate s-au axat pe, asigurarea transportului public de călători, aprovizionarea  cu apă a localităților, precum și gazificarea acestora. Oficialii au dat asigurări de toată deschiderea din partea Ministerului Economiei și Infrastructurii în identificarea celor mai eficiente soluții la problemele enunțate.

Imagini: