Felicitare cu ocazia Zilei energeticianului

Stimați colegi, profesioniști din domeniul energetic!

Tradițional, în fiecare an, la 22 decembrie, este sărbătorită Ziua energeticianului. Semnificația simbolică a acestei zile, marcată în perioada solstițiului de iarnă, ne amintește încă o dată despre importanța luminii și căldurii pentru fiecare din noi. Cu prilejul acestei sărbători, îmi exprim deplina recunoștință celor care se străduiesc zilnic să contribuie la asigurarea acestor comodități.

Anul 2019 a avut provocări deosebite pentru ramura energetică a economiei naționale. Unele din aceste provocări vor rămâne actuale și în următorul an calendaristic. Nivelul înalt al profesionalismului, dedicația și simțul înalt al responsabilității de care dau dovadă lucrătorii din domeniul energetic al Republicii Moldova îmi inspiră deplina încredere că împreună vom depăși cu succes toate încercările și vom menține confortul din locuințele și sufletele fiecărui cetățean al țării noastre.

Din numele conducerii Ministerului Economiei și Infrastructurii și al meu personal, vă felicit cu prilejul Zilei Energeticianului și vă doresc multă sănătate și liniște sufletească, care să vă conducă spre noi realizări importante pentru fiecare și pentru țară în ansamblu!

Cu profund respect,
Anatol USATÎI, Ministru al Economiei și Infrastructurii