Lilia Palii a fost numită în funcția de Secretar general al MEI

Cabinetul de miniștri a aprobat, în ședința de astăzi, numirea doamnei Lilia Palii în funcția de Secretar general al Ministerului Economiei și Infrastructurii din data de 9 iulie 2020.

Potrivit lui Sergiu Railean, Lilia Palii are o experiență profesională și managerială vastă, în special, în domeniul administrației publice, din care 10 ani i-a dedicat activității în cadrul Ministerului Economiei.

Ministrul a menționat profesionalismul și dedicația Liliei Palii pe durata activității sale în calitate de Secretar general al Guvernului, exprimându-și convingerea că aceste calități vor contribui la realizarea obiectivelor ambițioase de pe agenda ministerului.

„În această perioadă avem o misiune complicată de a răspunde unei multitudini de provocări generate de criza pandemică asupra mediului de afaceri, de a veni cu soluții urgente pentru cele mai neașteptate situații, de a relansa economia. Pentru aceasta avem nevoie de oameni dedicați, de o echipă puternică și profesionistă. Sunt sigur că doamna Palii va fi acea verigă, care va consolida capacitățile instituției și va reuși să asigure realizarea tuturor obiectivelor propuse”, a spus Sergiu Railean.

Lilia Palii mai are o experiență bogată în domeniul diplomației economice și proiectelor internaționale. Vorbește fluent engleza, franceza și rusa.