Mâine începe ”Moldova Business Week – 2017”

2 octombrie, Chișinău – Viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei și Infrastructurii,  a anunțat, în cadrul unui briefing de presă, lansarea săptămânii de afaceri – ” Moldova Business Week 2017”, care se va desfășura în perioada 3 – 6 octombrie curent, la Chișinău.

În cadrul briefing-ului, vicepremierul Octavian Calmîc a menționat că cel mai important eveniment de afaceri al anului – ”Moldova Business Week 2017”,  reunește circa 1000 de participanți din peste 20 de țări.

Ministrul Economiei și Infrastructurii a mai anunțat că programul evenimentelor include 30 reuniuni de business, printre care 3 forumuri de afaceri, conducători ai unor companii importante din Germania, Italia, etc. ”Săptămâna de afaceri va cuprinde sesiuni tematice, conferințe, workshopuri, în cadrul acestora circa 50 de speakeri vor face prezentări, iar 20 de manageri de companii și asociații de business își vor prezenta modelele de reușită în afaceri. La discuțiile din cadrul ”Moldova Business Week” vor participa prim-miniștrii Republicii Moldova și Ucrainei, Pavel Filip și Vladimir Groysman, șeful Delegației UE în Republica Moldova, Peter Michalko, ambasadori, etc.

Urmăriți briefingul de presă: 

https://www.privesc.eu/widget/live/78111?

Imagini: