Ministrul Anatol Usatîi a întreprins o vizită de lucru în raionul Căușeni

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, a mers în vizită de lucru în raionul Căușeni. În cadrul vizitei,  ministrul s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice locale, agenți economici și cetățeni.

Reprezentanții administrației publice locale au abordat în discuție cu ministrul subiectul drumurilor în localități, proiectele de gazificare, programele de stat privind susținerea întreprinderilor mici și mijlocii, problema gunoiștilor neautorizate, dar și noul proiect guvernamental în domeniul serviciilor de iluminat public stradal.

În context, s-a menționat că în anul curent va avea finalitate reabilitarea drumurilor de ocolire din Troița Nouă și Grigorievca, și vor fi anunțate licitații pentru reabilitarea tronsonului de drum R 30 Chișinău-Palanca.

De asemenea, ministrul a efectuat o vizită la compania „Coroplast Harness Technology” SRL, care își desfășoară activitatea în Zona Economică Bălți, subzona numărul 15 Căușeni. Compania produce cablaje pentru industria automotive. „Coroplast Harness Technology” își desfășoară activitatea în Republica Moldova începând cu anul 2017, iar la moment numără circa 900 de angajați.

Imagini: