Ministrul Anatol Usatîi în vizită de lucru în raionul Ialoveni

În scopul consolidării relațiilor dintre autoritățile administrației publice centrale și cetățeni, precum și în vederea îmbunătățirii mecanismului de informare asupra priorităților Guvernului, examinării și eliminării operative a obstacolelor cu care se confruntă societatea, ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, a avut o vizită de lucru în raionul Ialoveni.

La întrevedere au participat primari ai localităților raionului Ialoveni, reprezentanți ai consiliilor raionale și locale, agenți economici, cetățeni etc. În cadrul întâlnirii, ministrul Anatol Usatîi a răspuns la întrebările cetățenilor, în mare parte, acestea au ținut de plafonarea prețurilor la carburanți, infrastructura drumurilor, transport, precum și politici economice și mediul de afaceri.

Primarii și consilierii locali s-au arătat interesați de proiectele de dezvoltare care se implementează cu susținerea partenerilor externi, în special proiectele din domeniul infrastructurii drumurilor, eficiență energetică, precum și subiecte privind gunoiștilor neautorizate din localități, iluminarea stradală etc.

După întrunirea care a avut loc la Consiliul raional Ialoveni, Anatol Usatîi a continuat dialogul cu locuitorii din satul Răzeni, Ialoveni.

Ministrul a dat asigurări de toată deschiderea în identificarea celor mai eficiente soluții la obstacolele enunțate.

Imagini: