Ministrul Chiril Gaburici în discuții cu angajații și directorul Autorității Aeronauticii Civile

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a întreprins o vizită de lucru la Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC). Chiril Gaburici a discutat cu angajații și directorul AAC, Octavian Nicolaescu despre planul de acțiuni al autorității pentru anul 2019 și măsurile întreprinse pentru eficientizarea activității instituției.

„Siguranța zborurilor trebuie să fie o prioritate pentru AAC. Iar pentru aceasta este necesar să ne conformăm la standardele europene de securitate în domeniul aviației civile. Astfel, veți oferi cetățenilor servicii calitative și un nivel ridicat de siguranță”, a menționat ministrul Chiril Gaburici.

Potrivit directorului AAC, Octavian Nicolaescu, instituția depune toate eforturile pentru a îmbunătăți continuu siguranța aviației prin reglementarea eficientă şi prin aplicarea unor standarde înalte în domeniu. „Ne dorim ca prin activitatea pe care o desfășurăm să creștem și să dezvoltăm acest sector important al economiei, astfel încât aviația civilă să prospere, iar cetățenii să beneficieze de cele mai bune servicii”, a spus Octavian Nicolaescu.

Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) este o instituție publică de certificare, control şi supraveghere în domeniul aviației civile şi este subordonată Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Imagini: