Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, a vizitat Societatea pe Acțiuni „Furnizarea Energiei Electrice Nord”

Ministrul, alături de directorul Agenției Proprietăți Publice, Eugeniu Cozonac, a discutat cu noua conducere a instituției, Oleg Petelca, recent numit în funcție. Potrivit noii conduceri, principalul obiectiv este digitalizarea serviciilor pentru a evita cheltuieli suplimentare, dar și stabilirea unor reguli noi în domeniul energeticii. 

La rândul său, Ministrul Gaibu a subliniat necesitatea eficientizării procesului de lucru în cadrul companiei: „Traversăm o perioadă cu provocări în domeniul energetic. Și trebuie să le facem față împreună. Dar anume în criză apare imboldul și necesitatea de a face ca lucrurile să lucreze mai eficient. Se schimbă lucrurile în exterior și este important să ne adaptăm acestor condiții. Sperăm cu profesionalismul dumneavoastră să facem acest lucru posibil, să creștem performanța întreprinderii, dar și să aducem performanță cetățenilor noștri pentru că ei asta așteaptă acum de la noi”, a precizat ministrul.

„Mă bucur să văd aici profesioniști desăvârșiți care și-au dedicat viața domeniului energetic. Voi, angajații, sunteți acea verigă importantă a lanțului uman al companiei, grație căruia întreprinderile și casele oamenilor – au lumină. Sper că noua conducere să lanseze și să pună în practică elemente noi, favorabile dezvoltării instituției, dar și cu impact pozitiv în creșterea profesională a fiecărui angajat. Vă doresc succes în toate câte intenționați să realizați, iar FEE-Nord să reușească să facă față tuturor provocărilor. Agenția Proprietății Publice va fi alături pentru a susține fiecare pas care va genera prosperitate întreprinderii, consumatorilor și țării”, a punctat Eugeniu Cozonac, directorul Agenției Proprietăți Publice.

SA „FEE-Nord” a împlinit anul acesta 6 ani de activitate și a fost fondată din contul patrimoniului SA „Rețelele Electrice de Distribuție Nord” și SA „Rețelele Electrice de Distribuție Nord-Vest”. Societatea deține licență pentru furnizarea energiei electrice pe teritoriul municipiului Bălți și alte 15 unități administrativ-teritoriale.

Imagini: