Noul ministru al Economiei, Dumitru Alaiba a fost prezentat colectivului

Ministrul Economiei, Dumitru Alaiba a fost prezentat colectivului instituției, de către prim-ministra, Natalia Gavrilița.

Șefa Executivului a menționat că Dumitru Alaiba are experiența necesară pentru a continua cu succes procesele inițiate în cadrul ministerului, fiind implicat anterior în proiecte economice, în calitate de președinte al Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe.

„Vom continua împreună acțiunile începute și vom munci în echipă. Avem nevoie de unitate și solidaritate pentru a realiza obiectivele noastre majore – să ancorăm Republica Moldova în spațiul european și să punem bazele unor procese care, odată cu terminarea crizelor, ne vor aduce mult mai rapid pe calea dezvoltării”, a spus prim-ministra. 

Totodată, șefa Executivului a mulțumit ex-ministrului Sergiu Gaibu pentru activitatea sa în fruntea Ministerului Economiei și reformele demarate.

La rândul său, Dumitru Alaiba a menționat că mizează pe suportul colectivului în activitatea sa: „Forța din spatele meu sunteți dumneavoastră – funcționarii din cadrul ministerului și oamenii care activează în domeniu. Doar împreună vom reuși să obținem rezultatele așteptate de antreprenori”. 

Imagini: