Noul ministru al Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, a fost prezentat angajaților

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, l-a prezentat angajaților Ministerului Economiei și Infrastructurii pe noul ministru – Anatol Usatîi.

Premierul a menționat că Ministerul Economiei și Infrastructurii poate fi numit un Guvern aparte, fiind responsabil de cele mai importante și vizibile domenii din țară: drumuri, energetică, transport, IT, construcții, mediul de afaceri și multe alte ramuri importante pentru dezvoltarea economică a Republicii Moldova.

La rândul său, ministrul Anatol Usatîi a mulțumit pentru încrederea acordată și a menționat că doar cu implicarea fiecărui angajat se va obține performanță în fiecare domeniu în parte: „Trebuie să fim responsabili și să ne asumăm angajamentele necesare pentru a face viața cetățenilor mai bună. Sunt convins că vom reuși să depășim toate provocările și să venim rezultate concrete”.

Menționăm că, anterior, Anatol Usatîi a ocupat funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, gestionând domeniul construcțiilor și infrastructurii drumurilor.

Imagini: