Pe toate drumurile din țară se circulă în regim normal

18 decembrie, Chișinău – La moment toate drumurile naționale și regionale sunt practicabile. În ultimele 24 de ore pentru curățarea drumurilor de zăpadă şi împrăștierea materialului antiderapant Administrația de Stat a Drumurilor a antrenat 226 de unități de tehnică și 345 de persoane.

În perioada respectivă de timp au fost folosite peste 2108 tone de material antiderapant, iar pe traseele Chișinău – Leușeni, Chișinău – Orhei au fost tractate patru autocamioane grele ce nu se puteau deplasa în pantă.

În rezultatul ninsorilor abundente și vântului puternic, pe parcursul nopții trecute mai multe localități din țară au rămas fără energie electrică. După intervenția echipelor mobile, către orele 12.00 de la rețeaua de curent electric mai rămâneau deconectate 22 localități din raioanele Criuleni, Orhei, Ialoveni, Anenii Noi, Cantemir, Vulcănești și Leova. Cele mai multe localități fără energie electrică erau în raioanele Cantemir și Orhei – 8 și, respectiv, 6.

La moment, 48 de echipe mobile activează în teritoriu pentru a reconecta până la sfârșitul zilei  localitățile la sursa de curent electric.   

Imagini: