S-a dat startul lucrărilor de reparație a drumurilor din raionul Ialoveni în cadrul Programului Drumuri Bune pentru anul 2020

Lucrările de întreținere periodică a drumurilor publice locale, comunale și străzi din cadrul Programului Drumuri Bune pentru anul 2020 au fost lansate, astăzi, în raionul Ialoveni. Startul a fost dat pe segmentul de drum din satul Răzeni în prezența ministrului Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean, secretarului de stat, Anatol Usatîi și directorului Administrației de Stat a Drumurilor (ASD), Veaceslav Potop.

SA „Drumuri Ialoveni”, semnatara contractului de antrepriză pe 1 iulie 2020, va executa lucrări de reparație a drumurilor în 25 de primării din raionul Ialoveni. Conform prevederilor contractuale, întreprinderea va repara 13,32 km de drum, în valoare de circa 28 mln lei.

„Am dat startul Programului Drumuri Bune pentru anul 2020 în raionul Ialoveni. Este important să asigurăm reparația calitativă și la timp a drumurilor. Mizez pe profesionalismul companiei și menționez că nu vom tolera încălcări și vom verifica, împreună cu colegii de la ASD, fiecare porțiune de drum. Suntem deschiși să oferim tot suportul necesar antreprenorilor care întâmpină dificultăți”, a spus Sergiu Railean.

Lucrările de reparație a drumurilor în satul Răzeni presupun acoperirea cu îmbrăcăminte de beton asfaltic a 0,5 km de drum și cu îmbrăcăminte din macadam – 0,4  km. Valoarea lucrărilor în această localitate este de 1,3 mln lei.