Sesiunea a XI a Comisiei interguvernamentale moldo-române/Semnarea Protocolului/Declarații de presă

Ministerul Economiei și Infrastructurii  invită reprezentanții mass media la Semnarea Protocolului celei de a XI-a Sesiune a Comisiei interguvernamentale moldo-române de colaborare economică, joi, 15 noiembrie 2018, ora 11:40Palatul Republicii, sala de ședințe, str. Maria Cebotari, 16.

Protocolului va fi semnat de către co-președinții Comisiei moldo-române, Chiril Gaburici, Ministru al Economiei și Infrastructurii, Republica Moldova și Radu Oprea, Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, România.

Copreședinții Chiril GABURICI și Radu OPREA vor face Declarații de presă, urmare Semnării Protocolului celei de a XI-a Sesiune a Comisiei interguvernamentale moldo-române de colaborare economică.

Notă: În perioada 14-15 noiembrie curent, la Chișinău au loc lucrările sesiunii a XI-a a Comisiei interguvernamentale moldo-române pentru colaborare economică. În cadrul lucrărilor Sesiunii se va desfășura și masa rotundă ”Oportunități de cooperare economică și investițională în Republica Moldova și România“. Lucrările Comisiei moldo-române au la bază punerea în aplicare a Declarației și Planului de acțiuni, privind Instituirea unui Parteneriat Strategic între România și Moldova pentru Integrarea Europeană a Republicii Moldova, precum și Memorandumul de Înțelegere privind realizarea proiectelor necesare interconectării rețelelor de gaze naturale și energie electrică din România și Republica Moldova.

Reprezentanții mass media vor avea acces în Palatul Republicii, în baza legitimației de serviciu.