Toate drumurile naționale sunt practicabile

11 decembrie, Chişinău – Toate drumurile naționale din țară sunt practicabile, întreprinderile de întreținere specializate din teritoriu au toată tehnica necesară și materialul antiderapant pregătit pentru intervenții operative în caz de necesitate.

În intervalul de timp 10 decembrie (ora 17.00) – 11 decembrie (7.00), pe drumurile naționale de către S.A. ,,Drumuri” s-au efectuat lucrări de patrulare și combaterea lunecușului. În procesul tehnologic pe perioada menționată au fost antrenate 140 unități de utilaje speciale;  1630,5 tone de material antiderapant și 273 de muncitori rutieri. Circulația rutieră pe drumurile naționale este asigurată.

Î.S ,,Administrația de Stat a Drumurilor” recomandă participanților la trafic să se conformeze prevederilor Regulamentului circulației rutiere in vigoare, în special celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

Situația reală pe majoritatea porțiunilor de drumuri naționale poate fi urmărită în regim on-line pe site Î.S. ”Administrația de Stat a Drumurilor” (http://asd.md/camera-video).

În sectorul energetic au fost lichidate toate defecțiunile atestate pe parcursul zilei de 10 decembrie curent, la moment echipele operative de intervenție fiind implicate în lucrări de reconectare a unui grup neînsemnat de consumatori individuali.

Despre orice incident informați urgent furnizorul de energie electrică la numărul de telefon 022-43-11-11 sau prin intermediul chatului on-line disponibil 24h pe pagina web www.gasnaturalfenosa.md.

Imagini: