Veste bună pentru locuitorii orașului Hâncești, alte 3 porțiuni de drum au fost renovate în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”

Drumuri mai bune pentru locuitorii orașului Hâncești. Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici a participat la inaugurarea a 3 străzi din or. Hâncești, reparate în cadrul Programului național „Drumuri Bune pentru Moldova”. Este vorba despre străzile Ștefan Vodă, Mihai Moraru și Mihalcea Hâncu, lungimea totală a acestora este de 5 km, iar suma investițiilor a constituit 13 milioane de lei. 

„Acest proiect ambițios reprezintă o dovadă în plus că putem face lucruri frumoase, nu doar pentru locuitorii din orașe și sate, dar și pentru întreaga țară. Fiecare localitate din Moldova trebuie să aibă drumuri bune și calitative. Sunt sigur că odată cu continuarea acestui proiect vom acoperi cu drumuri bune toată Moldova”, a afirmat Chiril Gaburici.

În acest an, în raionul Hâncești sunt reabilitate drumuri cu o lungime de peste 50 de kilometri, suma totală a investițiilor fiind de peste 80 milioane de lei.

Programul național „Drumuri bune pentru Moldova” prevede reabilitarea a 1200 de km de drumuri locale în 1200 de localități. Suma totală a investițiilor constituie 1,6 miliarde de lei. Totodată, a demarat procesul de colectare a propunerilor privind sectoarele de drum care urmează a fi incluse în proiectul „Drumuri Bune 2 pentru Moldova”  în 2019.

Ministrul Economiei și Infrastructurii a îndemnat cetățenii împreună cu APL, să prezinte informația privind porțiunile de drum selectate, până la data de 30.11.2018 în adresa Autorităților Publice Locale de nivelul II.

Imagini: