Vicepremierul Dumitru Alaiba s-a întâlnit cu președinte regional Visa pentru Europa Centrală, Orientul Mijlociu și Africa, Andrew Torre

Vicepremierul Dumitru Alaiba l-a primit în vizită la Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării, pe Andrew Torre – președinte regional Visa pentru Europa Centrală, Orientul Mijlociu și Africa.

În cadrul întrevederii, au discutat despre noi oportunități pentru IMM-uri, dezvoltarea sectorului de e-commerce, inclusiv despre digitalizarea serviciilor publice și super aplicația EVO prin care o să fie schimbat totalmente modul în care statul este perceput de fiecare cetățean în țara noastră.

De asemenea, a fost abordat și subiectul privind suportul Visa în creșterea numărului de tranzacții cashless și reducerea nivelului economiei tenebre.

Visa Inc. este o companie globală de tehnologie financiară care facilitează tranzacțiile financiare electronice în întreaga lume. Visa a devenit una dintre cele mai mari și mai cunoscute rețele de plăți electronice. Compania oferă servicii pentru emiterea și procesarea tranzacțiilor cu carduri de credit și debit, permițând plăți și transferuri de bani în mod sigur și eficient.